Hem Fönster Fönsterdörrar Tillbehör Så går det till Priser   Bildgalleri Kontakt

Så här får du nya fönster Fakta och information
Ring oss eller skicka ett mail från kontaktsidan för att boka ett gratis hembesök så kommer en av våra fönsterexperter hem till dig. Tillsammans går ni igenom hur ni önskar ert fönsterbyte, vår fönsterexpert hjälper till med tips och råd.

Sedan räknar han fram ett fast pris för både material och arbete. Efter att beställningen är gjord återstår att invänta leveransen. Det enda du behöver göra själv är att flytta undan blommor och gardiner samt flytta eventuella möbler som står närmast fönstret, resten sköter vi.

När det sedan är dags för montering blir du kontaktad av monteringsansvarig som i samråd med dig bestämmer vilken dag monteringen ska påbörjas (montering av ett helt hus brukar ta ett par dagar). Färre fönster brukar klaras av under samma dag som monteringen påbörjas.

Efter monteringen görs en besiktning där vi tillsammas går igenom fönster för fönster för att se att allt är till belåtenhet. Vi lämnar dig garanti på både material och montering.

Känn dig välkommen att kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag.
Vi säljer träfönster som skyddas på utsidan med lackerad aluminium. Du får ett fönster som behåller sin fräscha utsida från år till år utan att du behöver måla om. De fönster vi säljer är anpassade för ett norrländskt klimat och kvalitetssäkrade via P-märkningen, de håller högsta kvalitet.

Vi måttbeställer alla fönster så att de passar precis där de ska sitta, detta är oftast speciellt viktigt när det gäller prefabricerade hus där fönsterhålen kan vara väldigt trånga för standardfönster. Du får fönster som passar precis och slipper onödiga kompromisser. Vi byter fönster med varsam hand, inga omtapetseringar eller större ingrepp behövs.

Du kan få bästa tänkbara glas i dina fönster för maximal värmebesparing. Vi har alla tänkbara tillval till dina fönster så att du kan få dem anpassade till din egen smak. Om du önskar kan du få ut och insida i olika färger och de flesta spröjs och postkombinationer du kan tänka dig. Allt för att du ska bli nöjd med utseendet och funktionen på ditt fönsterbyte. Vi kan dessutom erbjuda förmånlig finansiering av ditt fönsterbyte.

Fönsterbytarn har utfört fönsterbyten i tusentals hus i Norr och Västerbotten ända sedan sedan 1994. Vi har därför mycket stor erfarenhet av fönsterbyten, som vi gärna delar med oss till dig som funderar på att byta fönster. För att se referenser klicka här

 

 


             SMENTKOWSKI         
     Dörrar och Fönster -PARADIS
                  Motala -Sverige
           Mail: paradis@scanpol.com
    Telefon: +46736495745