Hem Fönster Fönsterdörrar Tillbehör Så går det till Priser   Bildgalleri Kontakt

Samtliga fönster finns både med och utan allmogekant

Alla fönster vi levererar är tillverkade av trä/aluminium eller enbart trä. Alla fönster måttanpassas just för ditt hus, vilket innebär att vi inte har några fönster på lager utan allt tillverkas på beställning, för att du ska få bästa möjliga resulat av ditt fönsterbyte. Vi kan leverera både inåtgående och vridfönster samt fasta och fönsterdörrar. Du kan få högsta möjliga värmevärde på dina fönster. Vi kan leverera med färdigmonterade persienner. Du kan få olika glastyper som råglas, ornamentglas, antisun mm. Du kan få specialbyggda runda, halvrunda fönster allt enligt önskemål.

När vi byter fönster så gör vi det med varsam hand för att du inte ska behöva göra omtapetseringar och andra ombyggnader. Vi använder fabriksmålade lister och salningar invändigt och målat utvändigt virkesamt lackerade plåtbleck utvändigt. Vi har bytt fönster på tusentals fastigheter i Luleå, Boden, Piteå och Älvsbyn samt på många andra ställen i Norr och Västerbotten. Så söker du efter en fönsterbytare med erfarenhet så har du kommit rätt. Nöjda kunder är vår bästa reklampelare .

Fönsterbytarn har inlett ett samarbete med Skaala fönster & dörrar som är den största fönstertillverkaren i Finland. Du kan se Skaalas produkter här!

3-glaskassett - bara två sidor att putsa

2+1 - Med plats för persienn mellan glasen

3-glas kassett Fasta Insida 2+1

Utsida fönster med 3-glaskassett ,bågpost och löstagbara spröjs
Utsidan 2+1 glasat fönster
Givetvis kan vi även leverera alla typer av specialfönster

ROBERT SMENTKOWSKI                                                  
   Dörrar och Fönster -PARADIS
          Motala -Sverige
        Mail: paradis@scanpol.com
      Telefon: +46760902157